Disclaimer

Informatie op hulpbijinburgeren.nl
Alle informatie op hulpbijinburgeren.nl is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. hulpbijinburgeren.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Privacy
Vertrouwelijke, persoonlijke of contact-informatie zoals e-mail adressen , of de inhoud van inkomende of uitgaande e-mail, wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld.

Links
Hulpbijinburgeren.nl bevat links naar websites die niet worden beheerd door hulpbijinburgeren.nl. Hulpbijinburgeren.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke andere websites maar biedt dergelijke links slechts aan voor het gemak van de bezoekers van hulpbijinburgeren.nl en het opnemen ervan houdt geen aanbeveling in  van de inhoud van dergelijke websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*